Om Kompas4

Hvem står bag Kompas4, hvorfor har vi udviklet Kompas4, hvordan startede det? Få svaret på disse og historien bag lige her. 

Historien bag kompas4

Sådan blev Kompas4 til

Kompas4 fra starten

Fra start til 2020

Historien om Kompas 4 startede i 1997 i Ringsted, hvor en af datides helt store visionære hjerner inden for økonomisystemer, så mulighederne i fremtiden inden for elektronisk bogføring.
Allerede i 1999 beskæftigede virksomheden 10 ansatte, og salget steg, mens udviklingen og mulighederne i systemet voksede i takt med de udvidede teknologiske muligheder, og brugernes ønker til flere og bedre funktioner.

Blandt andet var programmet et af de første på markedet med indbygget hjælpe-funktion, frem for de tunge manualer i bogform, og et lønstyringsmodul så muligheden for selv at administrere løn blev muligt.

Op gennem starten af nullerne voksede Winkompas sig op blandt de 5 største i Danmark, og var og er stadig et af de systemer på markedet med flest individueller tilpasnings muligheder, og hvor du uden at økonomien løber løbsk kan udvide og udvikle din virksomhed uden fordyrende omkostninger og tilkøb.

I 2004 blev Norske Visma for alvor interesseret i produktet, og kundeporteføljen, og i april 2005 blev WinKompas solgt til skandinaviens største IT-koncern Visma.
Med Visma som indehaver tog udviklingen af nye features til programmet for alvor fart, uden at der blev pillet ved grundholdningen om funktionalitet, stabilitet og tilpasning til den enkelte virksomheds
behov, der var og fortsat er kernen i hele økonomisystemet.

I 2018 bliver WinKompas købt af ComTeam A/S, der gennem en lang årrække har været forhandlere af programmet. Målet er fortsat at supportere brugerne på aller bedste vis, hvorfor ComTeam A/S i samme ombæring også tilbød de tidligere udviklere og supportere af programmet gennem mange år, at følge med WinKompas, og være en del af fremtiden – samt videreudvikle programmet med nutidens teknologi til moderne standard.

I september 2020 lancerer ComTeam A/S Kompas4. Hele systemet har været under grundig revision, og blandt andet fået et mere brugervenligt moderne design, ligesom den originale brugermanual har fået et tiltrængt ansigtsløft, og naturligvis blevet online. Desuden har Kompas4 fået sit eget API, hvilket betyder alle eksterne producenter nu kan udvikle mod Kompas4.

Comteam skifter i 2023 navn til WiconSoft ApS.

kompas4 & WiconSoft

Virksomheden bag Kompas4

SVirksomheden bag systemet

WiconSoft

WiconSoft er det perfekte valg hvis du vil have let og kosteffektiv software.

25 år’s erfaring med implementering af software, samt opbygning af virksomhedskritiske systemer kombineret med professionelt udviklingshus, sikrer at du har med høj faglighed at gøre.

Vi rådgiver, udvikler, leverer og implementerer løsninger på tværs af organisationen, med fokus på økonomi, holdt op imod det faktiske udbytte.

Vi er med hele vejen igennem. Du står aldrig alene som kunde, og du er altid sikret rene ord for pengene. Vi tror på ærlighed i processen, også i forhold til hvad vi mener er den rigtige løsning for jer.

Live chat