Information

Prisgaranti

Hos Kompas4 vil vi være billigst! Derfor giver vi prisgaranti. Vi tilbyder et fuldt ERP system til prisen for et regnskabssystem. Der findes mange forskellige løsninger i verden, men vores vil altid være billigst, hvis du sammenligner funktionalitet og ydelse med prisen.  Vi garanterer at vi altid vil kunne lave en samlet billigere løsning end andre profesionelle erp leverandører. 

Hvis du har fundet en billigere pris, kan du kontakte os, og så vil vi matche prisen. 

Hvad betyder online & installeret?

Hvad er installeret?

Vi giver dig fuld frihed. Hos os har du muligheden for at vælge en installeret løsning. Dvs. en løsning, hvor du selv er ansvarlig for installationen. Om det er på din egen hardware eller servere du har i skyen, er op til dig. Ved en installeret løsning får du en lang række fordele – så som en billigere løsning på licens, da vi ikke har omkostninger til din hosting. Du har fuld kontrol over din løsning, da den er i dine egne hænder.

 

Hvad er online?

Med vores online løsning vælger du den nemme løsning for dig at administere. Du tilgår Kompas4 online. Vi har styr på alt for dig, du skal bare bruge programmet. Det betyder, at vi håndterer løbende opdateringer af systemet, sikrer backup og at din løsning altid er online.

 

Det er op til dig, hvilken løsning der passer dig bedst. Kontakt os, hvis du vil vide mere om dette.

Live chat