Fanen Valgfri i debitorkartoteket

 I fanen “valgfri” har du mulighed for selv at vælge yderligere oplysninger du har brug for at have gemt på dine debitorer. Det kan være størrelse i tøj, reklamationer der lavet ect.
 I det viste eksempel har vi valgt at lave siden til brug for oplysninger om en kunde i en virksomhed der sælger tøj og sko. Oplysningerne kan i dette tilfælde hjælpe din markedsføring til at samle og analysere dit varesortiment og dine kunder, samt målrette din markedsføring mod bestemte kundegrupper.
OBS: Den opsætning, og de tekster der laves gør sig gælden for alle debitorer i dit kartotek. 

Sådan opretter du en oplysning på fanen Valgfri:

1. Klik på fanen “Kartoteker

2. Klik på ikonet for “Debitorer

3. Klik på fanen “Valgfri

Den boks der kommer op på din skærm er standard for systemet. For at ændre den skal du sætte dit system op efter de kriterier du måtte ønske. 

I det nedenfor viste tilfælde har vi valgt gerne at ville holde styr på reklamationer, størrelser på tøj og sko, samt fødselsdato på kunden, så vi har mulighed for at sende kunden en fødselsdagshilsen, og målrette vores markedsføring mod kunder der bruger en bestemt tøjstørrelse.  Vi har derfor i opsætningen af siden valgt at omdøbe den til “Kunde info”.  

Vores skærmbillede ser således ud, efter vi har ændret i standardopsætningen:

Oplysninger til de enkelte felter i den valgte opsætning af fanen Valgfri, ud fra eksemplet:
Tekst felter
Reklamation 1 til 8Her har du mulighed for at taste ordrenr. samt hvad reklamationen har omhandlet. 
Beløb
BeløbHer har du mulighed for at indtaste det beløb debitoren evt. har fået refunderet.
Vare
StilVia ikonet kan du her vælge den stil kunden oftest køber, og du har sat som muligheder da du lavede din opsætning. 
Str. BukserVia ikonet kan du her vælge den str. bukser debitoren oftest køber, og som du har sat som valgmuligheder da du lavede din opsætning. 
Str. OverdeleVia ikonet kan du her vælge den str. overdele debitoren oftest køber, og som du har sat som valgmuligheder da du lavede din opsætning.
Str. KjolerVia ikonet kan du her vælge den str. bukser debitoren oftest køber, og som du har sat som valgmuligheder da du lavede din opsætning.
Str. SkoVia ikonet kan du her vælge den str. bukser debitoren oftest køber, og som du har sat som valgmuligheder da du lavede din opsætning.
Str. OvertøjVia ikonet kan du her vælge den str. bukser debitoren oftest køber, og som du har sat som valgmuligheder da du lavede din opsætning.
FragtfirmaVia ikonet kan du her vælge det fragtfirme debitoren ønsker, og som du har sat som valgmuligheder da du lavede din opsætning.
Afhentet af kundenVia ikonet kan du her vælge den om debitoren har afhentet varen på lageret/butikken, og som du har sat som valgmuligheder da du lavede din opsætning.
Dato felter
FødselsdagHer kan indtastes kundens fødselsdato. Vær opmærksom på GPDR lovgivningen omkring opbevaring af persondata.

Når du har udfyldt dine felter tast “Ctrl + S“, og oplysningen bliver gemt.

Færdig udfyldt ser felterne således ud, med den opsætning vi har valgt: 

Klik her for at se hvordan du ændrer tekst mv. på fanen valgfri: Opret nye tekster i fanen Valgfri

Live chat