Knappen Salg i debitorkartoteket

I boksen Salg i dit debitorkartotek kan du med et enkelt klik se hvad den aktuelle debitor har købt hos dig i indeværende regnskabsår eller vælge om du vil se varelinjerne på lagerafgang eller lagertilgang, ved at klikke på fanebladene.
Ved at klikke på Zoom-knappen kan du se posteringslisten på hver enkelt ordre eller vare linje.
Du har også her mulighed for at gensende eller udskrive faktura, eller lave en kopi af en allerede bogført ordre, tilføje varelinier, hvis en kunde bestiller det samme igen.

På dit skærmbillede kan du nu se alle ordrer din kunde har lavet i indeværende regnskabsår.

Ved at markere en ordrelinje og klikke på Zoom-knappen får du på samme måde som via boksen Posteringer vist posteringerne for hvordan den aktuelle vare er bogført, og du har her igen muligheden for at redigere en post, få vist, udskrive og gensende en faktura til kunden, se hvordan en post er udlignet, eller hvilke dokumenter der evt. er tilknyttet ordren. 

Ønsker du at se en aktuel ordre kunden i sin tid har lavet, kan du ved at markere det aktuelle salg, og klikke på knappen “Vis arkiv ordrer / indkøb”, se den aktuelle ordrer kunden i sin tid lavede.  

Nu har du så muligheden for at lave en ny ordre, med de samme varer kunden tidligere har bestilt, ligesom du kan tilføje eller slette vare linjer, ændre i antal osv. ved at kopiere varelinjerne og indsætte dem i en ny ordre.  

Live chat