Opret medarbejder i Medarbejder-kartoteket

Medarbejderkartoteket bliver først en mulighed, og synligt når du under “Opsætning” vælger at aktivere “Udvidet projektstyring”.
I medarbejderkartoteket kan du oprette og vedligeholde oplysningerne på de medarbejdere du benytter i din projektstyring. Det er også i dette kartotek du opdaterer standardpriserne på dine medarbejdere.
  1. Klik på fanen “Kartoteker” og vælg ikonet “Medarbejder”

Fanebladet “Stamdata”:

Tast på “F7”-tasten for at oprette en ny medarbejder.

Her indtastes de relevante oplysninger på medarbejderen. Specifikation over de enkelte felter finder du i tabellen herunder:

Oplysninger til de enkelte felter:

Stamdata
MedarbejderHer indtastes det medarbejdernummer den enkelte er blevet tildelt, eller evt. initialerne på medarbejdere.
TitelIndtast den titel medarbejderen har
NavnMedarbejderens navn
AdresseMedarbejderens adresse
PostnummerMedarbejderens postnummer
ByIndsættes automatisk efter indtastning af postnummer
LandHvis medarbejderen ikke er bosat i Danmark, kan land indtastes her
E-mailMedarbejderens e-mailadresse. Har du indtastet en e-mail i dette felt, kan du dobbeltklikke med musen i feltet, hvorefter du kan skrive og sende en e-mail til denne adresse.
AfdelingTilhører medarbejderen en bestemt afdeling, som skal benyttes på alle registreringer som foretages når denne medarbejder benyttes, skal denne indtastet her. Uanset om afdelingen indtastes eller ej, vil du under den daglige registrering kunne indtaste/ændre på denne afdeling. For at dette felt kan vælges, skal afdelingen være oprettet i systemet.
GruppeHvis du vil gruppeinddele dine medarbejdere, kan du her indtaste en tekst, som du så senere kan bruge til diverse udskrifter.
LokationTilhører medarbejderen en bestem lokation, kan denne indtastes her, dette bevirker at alle ordrelinier, hvor denne medarbejder er påsat en ordre, vil få tildelt denne lokation som standard, denne kan selvfølgelig ændres i indtastningsøjeblikket. For lokation kan anvendes skal denne oprettes.
Telefon
Telefon (Hjemme)Oplysning om medarbejderens private telefonnr.
MobiltelefonIndtast medarbejderens mobiltelefon.
PersonsøgerFeltet kan evt. benyttes til alternativt mobilnummer.
Sikkerhed
AdgangskodeHer kan man indtaste et kodeord på medarbejderen. Dette kodeord bliver normalt brugt sammen med Detail modulet til Kompas4
Notat
NotatHvis der er en speciel bemærkning om medarbejderen, kan dette indtastes her. Det er kun en intern oplysning, og kommer ikke med ud på diverse udskrifter.
Live chat