Easy APP: Sådan vedhæfter du 2 bilag til samme postering.

Nogen har i deres bogføring behov for at vedhæfte både en kvittering fra banken, samt deres kreditorbilag til deres postering i Kompas4.
Andre oplever at samme bilag bliver indlæst 2 gange i Easy APP. Dette skyldes afsenderen har vedhæftet bilagt som 2 separate PDF-filer i mailen.

For at kunne samle det skal begge bilag samles i én PDF-fil, da bilagene ellers vil blive indlæst på 2 separate mails i Easy APP.

Start med at sikre at begge bilag er i PDF-format.

Hvis ikke, skal de konverteres til det. Der findes forskellige værktøjer til dette både i Office, og gratis på nettet.

Mulighed 1: Den hurtige

På nettet findes der forskellige gratis systemer der kan samle flere PDF’er i et, og også omdanne f.eks. et word-dokument til PDF i samme arbejdsgang.

Adobe har funktionen, men det kræver abonnement for at få adgang til det.

Søg evt. på google efter “Merge PDF”

Mulighed 2: For motionisten

Scan begge sider bilag sammen til 1 bilag via din scanner – husk at gemme som 1 PDF, og navngiv så du kan finde det igen, når du skal sende det videre til EasyAPP.

Mulighed 3: For den timelønnede

Du kan manuelt indsætte det ekstra dokument i kassekladden, dette er dog den mest besværlige måde da det ikke er muligt at lægge bilagene i forskellige mapper, og det er derfor vigtigt at huske at give dem sigende navne, så de er til at finde. Desuden har du det ekstra bilag liggende på din PC, og bilaget er ikke med i historikken i Easy APP arkivet.

Se her hvordan du gør:

https://kompas4.com/docs/vedhaeft-bilag-til-finansposteringer/

Live chat