Easy App Opret flow til faktura-godkendelse

Mange virksomheder benytter i dag muligheden for at den enkelte ansvarlige for en afdeling skal stå for godkendelsen af bilag, inden disse betales. Ligesom der efter denne godkendelse kan oprettes en ekstra godkendelse fra den økonomiansvarlige. Dette flow sættes enkelt op, og kan ændres og redigeres efter behov.
For at en bruger kan oprettes i et flow skal denne være oprettet i systemet, samt være tildelt rollen “Approver” eller “manager”. Det er kun brugere med

Hold musen over feltet med dit navn, og klik på “Indstillinger“, og vælg fanen “Flow

Indtast navnet på det flow du ønsker at oprette, og klik på knappen “Gem

2. Indtast navnet på det flow du ønsker at oprette, og klik på “Gem”

Dit fakturaflow er nu klar til at få valgt de medarbejdere der skal indsættes i flowet.

3. Klik på teksten med navnet på dit fakturaflow, og du får herved vist de brugere du har oprettet på Easy App, der har fået tildelt rollerne “Approver

4. Træk nu med musen brugerne over i feltet “Vælg rækkefølge”, i den rækkefølge du ønsker bilag videresendt til, for godkendelse. Det er muligt at sætte eksempelvis en bogholder ind som den første, der modtager og kontrollerer bilag, samt sætter i flow, og igen som den sidste til kontrol af godkendelser, samt endelig bogføring.

Dit flow er nu oprettet, og klar til brug.

Opret flere flow:

For at oprette flere flow, klikkes på den gul cirkel, og proceduren gøres på samme måde som ved oprettelse af det første flow.

Live chat