Easy App Opret flow til faktura-godkendelse

Mange virksomheder benytter i dag muligheden for at den enkelte ansvarlige for en afdeling skal stå for godkendelsen af bilag, inden disse betales. Ligesom der efter denne godkendelse kan oprettes en ekstra godkendelse fra den økonomiansvarlige. Dette flow sættes enkelt op, og kan ændres og redigeres efter behov.
For at en bruger kan oprettes i et flow skal brugeren være oprettet i systemet, samt være tildelt rollen “Approver” eller “manager”.

I eksemplet er vist flow for følgende arbejdsrutine:

  1. Bogholder Bente indlæser bilag, vælger flow for det enkelte bilag og udfylder oplysningerne på side 1 af konteringen.
  2. Når Bente har godkendt sendes bilaget videre til Lager Lars, der skal godkende varene er modtaget.
  3. Når Lars har godkendt bilaget, sendes det videre til Indehaver Ivan, så denne kan se hvad der er brugt penge på.
  4. Når Ivan godkender bilaget sendes det retur til Bente, så hun kan udfylde resten af konteringen, og overføre til kassekladden i Kompas4.

Opret flow:

Hold musen over feltet med dit navn, og klik på “Indstillinger“, og vælg fanen “Flow

Indtast navnet på det flow du ønsker at oprette, og klik på knappen “Gem

Dit fakturaflow er nu klar til at få valgt de medarbejdere der skal indsættes i flowet.

Klik på teksten med navnet på dit fakturaflow, og du får herved vist de brugere du har oprettet på Easy App, der har fået tildelt rollerne “Approver

Træk nu med musen brugerne over i feltet “Vælg rækkefølge“, i den rækkefølge du ønsker bilag videresendt til, for godkendelse inden bogføring.

For ovenstående eksempel vil flowet se således ud:

Dit flow er nu oprettet, og klar til brug.

Opret flere flow:

For at oprette flere flow, klikkes på den gul cirkel, og proceduren gøres på samme måde som ved oprettelse af det første flow.

Live chat