Opsig abonnement

Det sker jo at kunder ønsker at opsige deres abonnement. De fleste der benytter abonnementer som en del af virksomhedens ydelser, har en opsigelsesperiode der varierer afhængig af aftalen.  

1. Klik ind på det aktuelle abonnement der ønskes opsagt, og aktiver det ved at taste på “F2”

2. Gå til fanen “Abonnement”

3. I feltet Fakturadato – “Slutdato (Ingen faktura efter efter)” indtastes dato for den sidste gang kunden skal faktureres. I eksemplet har kunden opsagt abonnementet dagen efter modtagelse af seneste faktura den 01.09.2021, og har 1 mdr.’s opsigelse. Derfor indtastes Slutdato til 01.09.2021

4. Klik på fanen “Ordrehoved” og fjern fluebenet i det abonnement der skal stoppes, hvorefter “Linjetotalen” vil vise  kr.  0,00

Såfremt der er oprettet en kategori i Ordrestatus til opsagte abonnementer skal ordre status ændres på fanen  “Ordrehoved”. Du kan også slette kartotekskortet ved at taste “CTRL+K”.

Du vil efterfølgende kunne finde tidligere fakturerede abonnementer ved at klikke i feltet “Arkiv” i fanen “Abonnementsordre”

Hvis du vælger at slette kartotekskortet på kunden efter opsigelse af abonnementet vil dette ikke blive vist i “Abonnementsfaktura” – “Liste” – fanen “Opsagte”.  

Live chat