Slet bruger eller medarbejders adgang

Når en medarbejder skifter job, eller af andre årsager forlader virksomheden, er det væsentligt at lukke for dennes adgang til systemet. Dette gøre nemt og enkelt i Kompas4.

1. Klik på fanen “Værktøj” og efterfølgende på ikonet “Brugerrettigheder”.

2. Marker den aktuelle bruger der skal slettes, og klik på knappen “Slet”, og klik på knappen “Ja” i pop-up boksen.

Brugeren og alle rettigheder er herefter slettet.