Opret ny medarbejder

I menupunktet Brugerrettigheder tilføjes, slettes og tildeles brugerrettigheder til de enkelte brugere. 

1. Klik på fanen “Værktøj” og efterfølgende på ikonet “Brugerrettigheder”

2. Indtast oplysningerne på den nye bruger, samt de regnskaber denne skal have adgang til, og klik på “Ok”.

I det viste eksempel er der tale om en sælger, der skal have begrænset adgang til systemet.

Du vil i det efterfølgende skærmbillede blive spurgt om du vil gemme ændringerne, klik på “Ja”

Den nye bruger og dennes rettigheder kan nu ses på listen over brugere, samt hvilke rettigheder der er tildelt