Knappen Posteringer i debitorkartoteket

Via knappen posteringer får du vist alle posteringer på den aktuelle kundes konto, og kan herfra bla. genudskrive faktura, samt hurtig adgang til diverse øvrige funktioner.
  1. Klik på knappen “Posteringer”, og du får nu vist alle posteringer der har været på den aktuelle debitors konto i den periode du har angivet.

Muligheder via knappen “Posteringer”:

Knappen “Åbne poster”:

Ved klik på knappen “Åbne poster”, vil der blive vist alle åbne poster på debitoren

Ved efterfølgende at markere en aktuel linje, og klikke på knappen “Zoom” vises de posteringer der er forbundet med den aktuelle åbne post.

Ved klik på knappen “Vis” i zoom-vinduet, vises en detaljeret oversigt over posteringerne på den aktuelle åbne post.

Knappen “Zoom”:

Ved at markere en aktuel postering, og efterfølgende klikke på knappen “Zoom”, vises de posteringer der knytter sig til den aktuelle postering.

Ved at klikke på knappen “Vis” i vinduet “Zoom” vises de detaljerede posteringer.

Når “Zoom“-knappen er aktiveret giver det mulighed for at ompostere alle almindelige bilag, og ikke ved faktura eller indkøb – ompostering af disse skal laves i kartotekerne for “Ordre” og “Indkøb“.

De oprindelige posteringer forsvinder ikke, der dannes en finanskladde for de finansmæssige posteringer, samt en lagerkladde for de lagermæssige posteringer. Disse kladder skal efterfølgende bogføres, og får deres eget spornummer.

Klik på “OK”.

Finanskladden kan herefter bogføres. Det er ikke nødvendigt at bogføre med det samme, såfremt der skal laves flere omposteringer.

Knappen “Vis faktura”:

Ved at markere en aktuel faktura, og efterfølgende klikke på knappen “Vis faktura”, kommer der i det nye billede forskellige valgmuligheder op:

Knappen Mail: Ved klik her kan der fremsendes fakturakopi til kunden

Knappen Vis: Ved klik her vises den aktuelle faktura på skærmen

Knappen Udskriv: Ved klik her udskrives fakturaen

Knappen Annuller: Vinduet lukkes

Knappen “Udlignet”

Ved at markere en aktuel postering, og efterfølgende klikke på knappen “Udlignet” vises hvordan den aktuelle post er udlignet.

Knappen “Udskrevne dokumenter”

Ved klik på knappen “Udskrevne dokumenter”, vises eventuelle filer der knytter sig til posteringer på debitoeren – herunder evt. rykkergebyrer.

Ved at indtaste et ønsket datointerval, og evt. de øvrige kriterier, og efterfølgende klikke på “Åben”, vil disse gemte filer blive vist på skærmen.

Live chat