Fortryd indtastning af et indkøb

OBS: Når først indkøbet er bogført, kan det i henhold til bogføringsloven ikke slettes.

Hvis ikke du har bogført dit indkøb endnu:

1. Klik på Fanen “Rediger”

2. Klik på ikonet “Fortryd” eller “Slet” og dit indkøb slettes igen.